Stagiaires Leisure Management gestart

Door 25 september 2018Nieuws

Zeer verheugd zijn we met de start van twee stagiaires Leisure Management (NHL Stenden hogeschool) sinds begin september! Gaby Bos en Alianne Bamba (op foto resp. links en rechts), zijn gezamenlijk gestart met een opdracht van Recreatieschap Drenthe voor het updaten van de database Drenthe.nl voor wat betreft toeristische bezienswaardigheden. Hiervoor gaan zij regelmatig Drenthe in voor het maken van foto’s en het aanpassen van beschrijvingen.

Hieronder introduceren zij zichzelf:

Gaby: Mijn naam is Gaby Bos, ik ben 22 jaar en woonachtig in Beilen. Op dit moment ben ik vierdejaars student HBO Leisure & Events Management, op het NHL Stenden hogeschool te Leeuwarden. Voordat ik begon met deze studie, heb ik de opleiding MBO Leisure & Hospitality niveau 4 afgerond, op het Alfa-college in Hoogeveen. Het afgelopen half jaar heb ik mij gespecialiseerd in evenementen, met een minor op het NHL Stenden. Ik heb al ervaring opgedaan binnen de evenementen branche, door bijvoorbeeld het organiseren van een Foodtruck Festival, en een trip naar Malta. Sinds september ben ik begonnen als Stagiaire Evenementen bij het Rijnland Instituut, en ik denk dat deze stage erg goed past bij mijn opleiding en bij mij!

Alianne: Mijn naam is Alianne Bamba, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Hoogeveen. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Leisure & Events Management, op NHL Stenden hogeschool in Emmen. Voor deze opleiding heb ik de opleiding Leisure and Hospitality, op het Alfa-college in Hoogeveen, gedaan. Dit was een niveau 4 opleiding en ik heb hiervoor stages gelopen en mee gewerkt aan projecten. Zo heb ik stage gelopen op een vakantiepark en in een hotel. Elk jaar heb ik meegewerkt aan een dinershow en mijn laatste jaar heb ik zelf de dinershow mogen organiseren. Voor dit 2e jaar Leisure & Events Management heb ik gekozen voor mijn stage bij het Rijnland instituut. Als Stagiaire Evenementen zijn verschillende evenementen waar ik aan mee kan werken. Dat er veel afwisseling is spreekt mij heel erg aan dat past goed bij mij.