Intentieverklaring ondertekenen

Ondertekening Intentieverklaring NHL Stenden en Hochschule Osnabrück

Donderdag 14 februari wordt de intentieverklaring ondertekend voor een 3-jarig samenwerkingsverband tussen NHL Stenden Hogeschool en Hochschule Osnabrück.

Euregionaal opleiden

Met deze intentieverklaring spreken beide onderwijsinstellingen de intentie uit voor toekomstige samenwerking wat betreft onderwijs en onderzoek op het gebied van zorg, techniek en euregionaal opleiden.

Drentse Duitslandagenda

De intentieverklaring is een gezamenlijk belang. Dit resultaat van de Drentse Duitslandagenda draagt bij aan een functionele grensregio, waar grenzeloos wonen, werken en studeren gestimuleerd worden en beide onderwijsinstellingen zich inzetten om belemmeringen weg te nemen, in dit geval voor studenten.

De intentieverklaring zal getekend worden door Drs. Jan van Iersel (Executive BoardNHL Stenden Hogeschool) en Prof. Dr.-ing. Wolfgang Arens-Fischer (Head of Institute/Dean of Studies Institute for Dual Study Courses) namens Prof. Dr.Thomas Steinkamp (Dean of Faculty Management, Culture and Technique Hochschule Osnabrück).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Monique Pestman. Zij is bereikbaar via m.pestman-dehoog@alfa-college.nl of 06-10115484